Afsluit seizoen met BBQ op 22 juni

4/22/20241 min lezen

Beste voetbalfans,

Het einde van het seizoen nadert, en dat betekent dat het tijd is om samen te komen en te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en natuurlijk, voetbal! Dit jaar hebben we een bijzondere verrassing voor jullie: in plaats van onze traditionele afsluitende bijeenkomst tijdens de laatste speeldag van La Liga, organiseren we een gezellige barbecue op de dag van de spannende wedstrijd tussen de Rode Duivels en Roemenië op het Europees Kampioenschap!

Wanneer: Zaterdag, 22 juni, om 17.00 uur (start festiviteiten) / 18.00 uur (eten) / Match begint om 21u00

Waar: Supporterslokaal penyablaugrana-antwerpen

Dit wordt niet zomaar een barbecue. We hebben alles tot in de puntjes gepland om ervoor te zorgen dat deze dag onvergetelijk wordt. Hier is wat je kunt verwachten:

Culinaire Verwennerij: Elk pakket wordt geleverd met verse groenten en een assortiment heerlijke sauzen om je smaakpapillen te verwennen. Voor slechts €25 voor leden en €28 voor niet-leden, krijg je een culinair feest voorgeschoteld dat perfect past bij deze feestelijke gelegenheid.

Live Voetbal op Groot Scherm: Na het smullen van onze heerlijke barbecuegerechten, is het tijd om plaats te nemen voor het echte spektakel. We zullen de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Oekraïne live uitzenden op een groot scherm, zodat je geen enkel moment van de actie hoeft te missen. Juich samen met ons voor onze favoriete teams en geniet van de spanning van het EK voetbal!

Reserveringen: Om ervoor te zorgen dat we voldoende eten en ruimte hebben voor iedereen, vragen we vriendelijk om je aanwezigheid vooraf te bevestigen. Stuur een e-mail naar [e-mailadres] om je plaats te reserveren en geef daarbij aan hoeveel personen er zullen komen en of je een lid bent.

Kom samen met ons en maak van deze dag een onvergetelijke viering van voetbal, vriendschap en lekker eten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze speciale BBQ en om samen te genieten van een geweldige tijd!

Met sportieve groeten,

Penyablaugrana-antwerpen